dimarts, 23 de setembre del 2014

RAID GARRAF I RACONS DEL BANDOLER


L'equip CAT-RAID TRANGOEWORLD aconsegueix pujar al podei del Raid del Garraf-Mediterrani per partida doble!!!
En aquesta ocasió vam poder formar dos equips, per una banda en Xavi Rodriguez i Miquel Clivillé i l'altre tàndem era format per Jordi Pàmies amb L'Edu Abella que es van proclamar campions i sub-campions respectivament. Aques raid era  puntuable per la Copa Catalana de Raids d'Aventura. Constava d'una sola etapa però la calor va ser l'encarregada de posar-nos les coses més difícils, arribant a superar els 30*C. Un recorregut que ens va portar a racons perduts entre el Penedès i el Garraf. 



Les avaries mecàniques també van aparèixer, esperem que aquesta sigui l'última i a Espadan vagi tot ben fi.
Donar les gràcies una vegada més a TrangoWorld per tot el seu suport, a Moziatex per fer-nos el disseny i les equipacions noves, amb unes badanes d'alta qualitat que van realment molt bé; i com no a tota la resta de patrocinadors, Bes-t, Raidaran, Exceldent, Entrenament Personal Esportiu i en aquest cas també a Raidaventura.org per facilitar- nos la inscripció a traves dels seus fantàstics sortetjos


El diumenge tocava una orientació amb proves especials d'aventura  on hem anat l'Edu i el Xavi amb l'equip RIUMAR-TRANGOWORLD. Un excel.lent tercer lloc on hem disfrutat moltíssim. Una cursa molt i molt recomanable a un dels racons mes bonics de Catalunya, el panta de Sau amb el seu campanar submergit.
Vam perdre el primer lloc a la prova especial "olimpiada de pagès". 



La propera setmana participem  amb dos equips a la liga espanyola on hi haura els millors equips d'Espanya al Raid Sierra de Espadan. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada