dimarts, 18 de setembre del 2012

RAID DEL MEDITERRANI 2a Y 4a POSICION




Parece que todos los que nos reunimos en el raid del Mediterrani teniamos muchas ganas de que terminara este verano y empezar otra vez a competir, vernos las caras y ponernos a prueba de nuevo.
Parece que el raid será duro ya que el calor empieza a apretar a las 7AM y llevamos levantados desde las 5.
Esta vez nos presentamos con dos equipos. Uno mixto con Judit y Aleix y otro masculino Gerard y Xavi. En la salida en Cañelles nos saludamos con Hagloofs, Lafuma, Illa de rodes.. Y que gane el mejor!!!
Orientacion urbana, btt y kayak por las playas de Sitjes, donde nuestro primer equipo formado por Gerard y Xavi llega a 10' de Hagloofs en segunda posición.
Ahora toca patinar y estamos recortando los 10'. Parece un juego de la PS esquivar a peatones y ciclistas por el paseo maritimo.
La siguiente etapa es orientacion y todo y que parece que el CATRAID-TRANGOWORLD 1 vuela y que clava las balizas, pero al terminar el treking el Hagloofs vuelve a estar en cabeza. El CATRAID-TRANGOWORLD 2 esta a unos minutos detras en 4 posición detras del ILLA DE RODES.
BTT con un porteo de 30' durísimo  por el calor y, al final del porteo, el CATRAID-TRANGOWORLD 1 vuelve a atrapar al Hagloofs y estos al verlos se tiran con un descenso donde sacan mas de 10' antes del rapel.
Increible lo disputado que esta la prueba!!
Se llega a la penúltima prueba con un trail bastante largo con Orientacion y aqui la cabeza esta dominada por el Hagloofs y el CATRAID-TRANGOWORLD 1 a 10' y en la prueba especial de tiro con arco se reduce la diferencia a 4'. El resto de equipos no tienen tiempo de finalizar el trail y ya abandonan la lucha por el primer puesto.



Después del trail el excelente orientador Ivan Artigas ha cogido la sartén por el mango y ha aumentado más de 20' de ventaja al CATRAID-TRANGOWORLD 1 y estos no tienen nada que hacer, y se resignan a llegar a meta en segundo lugar pero entrando antes del cierre de meta.
El CATRAID-TRANGOWORLD 2 ha llegado más de 30' antes pero saltandose alguna baliza quedando en 4a posición, después del illa de Rodes.
Organización impecable, tanto en recorridos como en los controles donde han estado superatentos en todo lo que los corredores hemos necesitado y que ha puesto a prueba a todos los equipos con duras etapas de treking.



Por otra parte cabe destacar el excelente papel de Toni Carderón 1º en el Trail de Muntanyes Costa Daurada y de Jordi Pamies 3º en el Ultra Trail Muntanyes Costa Daurada. Como era de esperar, al correr en casa, los dos estubieron a la altura de una carrera en la que ya son unos especialistas. Felicidades a todo el equipo por los exitos es este retorno del verano con la segunda parte de la temporada, en la que aun quedan importantes carreras y raids para terminar una exelente temporada.


CATALÀ






Sembla que tots els que ens reunim en el raid del Mediterrani teniem moltes ganes que acabés aquest estiu i començar de zero a competir, veure'ns les cares i posar-nos a prova de nou.Sembla que el raid serà dur ja que la calor comença a apretar a les 07:00 i portem aixecats des de les 5.Aquesta vegada ens presentem amb dos equips. Un mixt amb Judit i Aleix i un altre masculí Gerard i Xavi. A la sortida en Cañelles ens saludem amb Hagloofs, Lafuma, Illa de rodes .. I que guanyi el millor!Orientació urbana, btt i caiac per les platges de Sitjes, on el nostre primer equip format per Gerard i Xavi arriba a 10 'de Hagloofs en segona posició.Ara toca patinar i estem retallant els 10 '. Sembla un joc de la PS esquivar vianants i ciclistes pel passeig marítim.La següent etapa és orientació i tot i que sembla que el CATRAID-TRANGOWORLD 1 vola i que clava les balises, però en acabar el treking el Hagloofs torna a estar al capdavant. El CATRAID-TRANGOWORLD 2 aquesta a uns minuts darrera en 4 posició darrera de l'ILLA DE RODES.BTT amb un porteig de 30 'duríssim per la calor i, al final del porteig, el CATRAID-TRANGOWORLD 1 torna a atrapar el Hagloofs i aquests en veure'ls es tiren amb un descens on treuen més de 10' abans del ràpel.Increible el disputat que aquesta la prova!
S'arriba a la penúltima prova amb un trail bastant llarg amb Orientació i aquí el cap aquesta dominada pel Hagloofs i el CATRAID-TRANGOWORLD 1-10 'i en la prova especial de tir amb arc es redueix la diferència a 4'. La resta d'equips no tenen temps de finalitzar el trail i ja abandonen la lluita pel primer lloc.








Després del trail l'excel · lent orientador Ivan Artigas ha agafat la paella pel mànec i ha augmentat més de 20 'd'avantatge al CATRAID-TRANGOWORLD 1 i aquests no tenen res a fer, i es resignen a arribar a meta en segon lloc però entrant abans del tancament de meta.El CATRAID-TRANGOWORLD 2 ha arribat més de 30 'abans però saltant-se alguna balisa quedant en 4a posició, després del illa de Rodes.
Organització impecable, tant en recorreguts com en els controls on han estat superatentos en tot el que els corredors hem necessitat i que ha posat a prova a tots els equips amb dures etapes de treking.



D'altra banda cal destacar l'excel · lent paper de Toni Carderón 1 º en el Trail de Muntanyes Costa Daurada i de Jordi Pàmies 3 º en l'Ultra Trail Muntanyes Costa Daurada. No és sorprenent, en córrer a casa, els dos van estar a l'alçada d'una carrera en què ja són uns especialistes. Felicitats a tot l'equip pels èxits és aquest retorn de l'estiu amb la segona part de la temporada, en la que encara queden importants carreres i raids per acabar una excel · lent temporada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada