dijous, 25 d’octubre de 2012

3r TROFEU PEÑA GUARA DE RAIDS

Dissabte passat vam aprofitar l'anul·lació del Raid de Madrid a la Lliga Espanyola per participar al Raid de Guara amb 4 equips diferents.
El Jordi amb la Judit, el Xavi Rodríguez amb el Javi de Peña Guara, el Gerard i el David amb l'Aleix vam anar a Osca a córrer el Campionat d'Aragó i Campionat d'Espanya de Policies i Bombers.
Degut a les males condicions meteorològiques que es presentaven pel cap de setmana l'organització -demostrant una gran capacitat de reacció i d'adaptació- va retallar el recorregut, deixant-lo en una secció de btt de 40km i 900m. de desnivell positiu i una secció a peu de 14km i també de 900m positius.
Com era d'esperar, tot i la pluja, el raid va esdevenir molt ràpid i explosiu, encara que la pluja, el fang i les crescudes dels rius van fer la guitza als corredors.


Al final del raid els corredors vam poder practicar proves i jocs d'habilitat, com tir amb escopeta làser i jocs tradicionals aragonesos.
L'equip CATRAID TRANGOWORLD va aconseguir fer un molt bon paper i vam aconseguir la primera i la tercera posició en categoria èlit i, també, ens vam fer amb el Campionat de Policies i Bombers.
Després de moltes setmanes sense raids, ha estat un bon entrenament per les properes cites oficials: el RAID D'EXTREMADURA (LERA) i el del MONTSANT (Copa Catalana) que es duran a terme el 3 i 4 de Novembre i que ens obligarà a dividir l'equip i a anar a per totes en ambdues competicions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada