dimecres, 6 d’abril del 2011

RAID DEL SEGRE-BORGES TRAIL CAMPIÓ DE CATALUNYA.



Aquest dissabte va tenir lloc a la localitat de Cambrils el Campionat de Catalunya, que a més era la primera prova de la Copa Catalana 2011. L’equip RAID DEL SEGRE-BORGES TRAIL (anteriorment OXIGEN.cat) va revalidar el títol aconseguit en la temporada 2009 .
L’equip RAID DEL SEGRE-BORGES TRAIL estava format en aquesta ocasió per Toni Calderón, Judit Casas i Xavi Rodríguez.
El raid va tenir sortida a les 9 AM  amb 115 equips amb una orientació urbana pels carrers de la població de Cambrils per continuar amb una etapa de bicicleta de muntanya fins a la localitat de Vilanova d’Escornalbou. A aquesta transició els equips locals de Cambrils les Barques i el Medilast Sport agafaven una diferencia de més de 10 min davant dels Haglofs, Sambari i Raid del Segre que arribaven al mateix temps lluitant per la 3ª posició. En el treking que seguia, l’estratègia per recollir tres balises a la zona de l’ermita de Mont-Roig va ser molt important, i els dos primers equips augmentaven la diferència respecte als tres equips que els seguien. Una altre cop a la bicicleta de muntanya per anar fins a Colldejou. Aquí l’equip RAID DEL SEGRE-BORGES TRAIL va començar la seva remuntada i va agafar diferència amb els Haglofs i Sambari, i va anar retallant la diferencia de més de 30 min. que els separava del primer equip.
                                 
Un treking duríssim de 13 km. a  la mola de Colldejou amb moltíssima calor va portar als equips a una espectacular cova d’espeleologia que tenia la sortida amb un ràpel.
A l’acabar el treking la distància dels dos primers respecte al RAID DEL SEGRE-BORGES TRAIL, s’havia reduït a només 5 min. i durant la posterior etapa s’anaven alternant les 3 primeres posicions fins arribar a l’etapa de kaiac, un altre cop a la localitat de Cambrils. Aquesta btt va ser molt important el coneixement del territori ja que gran part de l’etapa es tractava d'escollir una riera o una altra.

Vist en el mapa, la teòricament més curta estava plena de sorra de platja i va fer perdre 10 min. al RAID DEL SEGRE-BORGES TRAIL.





L’etapa de Kaiak per les platges de Cambrils de 4 km va seguir amb un Run&Bike (2 corredors i 1 ciclista) portaven als equips al nou rocòdrom de Cambrils per fer una escalada  a un km de la meta on l’equip RAID DEL SEGRE-BORGES TRAIL, després de el recompte de balices i bonificacions, es va proclamar Campió del Raid de Cambrils i Campió de Catalunya.
Més de 10 hores de cursa i uns 80km aproximadament.



La Classificació final:
- 1er RAID DEL SEGRE-BORGES TRAIL
-         2on Cambrils Grup Les Barques
-         3er Medilast Sport


















A l’entrega de premis es van entregar els trofeus de la Copa Catalana 2010 on l’equip RAID DEL SEGRE-BORGES TRAIL que la temporada passada corria amb el nom de OXIGEN.cat va rebre el premi de 2on classificat. 





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada