dissabte, 9 d’abril del 2011

Victòria al Rogaine de Collserola

El Xavi i el David
Una altra victòria en Rogaine.
El dissabte passat (9 d'abril) el Xavi Rodríguez i el David vam tornar a fer equip en un rogaine, repetint l'equip de l'Espluga Calva però en la modalitat de 6h.
La cursa es va dur a terme al Parc de Collserola, era puntuable per la Copa Catalana de Rogaine i comptava amb la presència dels millors equips catalans de l'especialitat com el yaencontre.com - hagloffs (Ivan Artigas i Jaume Soler), els Bertafocs (Pep Mayolas i Sebas Massagué) i els Viles - Guiu Team (Lleí Viles i Xavi Guiu).
El centre de competició va esdevenir al Centre Esportiu Can Caralleu i va concentrar a més de 100 equips.
L'orientació és bàsica en rogaine
A les 12 del migdia es va donar el tret de sortida de la cursa i molts equips vam optar per sortir en la mateixa direcció, el que feia preveure que l'estratègia seria bastant semblant.
De mica en mica, tot i la calor que feia, vam poder anar augmentant el ritme i despenjant als equips perseguidors. Encara que vam anar mantenint diverses lluites amb els Viles - Guiu i amb els Bertafocs fins ben bé la meitat de la prova.
Al final, no sense haver fer alguns errors en la replanificació de la ruta, vam aconseguir imposar-nos amb només un punt d'avantatge sobre els Bertafocs -ens havien guanyat per 4 punts però en van penalitzar 5 per arribar més tard de les 6 hores- i 12 sobre els Viles - Guiu Team.
Podi Homes Senior
Va ser una bona posada a punt abans del Campionat d'Espanya de Raids que anirem a disputar aquest cap de setmana a Galícia i on hi correrem el Xavi Rodríguez, el Toni Calderón i el David Tarrés.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada