dimarts, 15 d’abril del 2014

CAMPEONATO DE EUROPA DE RAIDS. LYCIAN CHALLENGE

CASTELLANO


Fin de semana de preparativos, probando el material y productos de los sponsors, para afrontar el campeonato de Europa en Turquia.
Lycian Challenge que es su 6a edición acogerá a los mejores equipos de Europa y quedan solo 15 días para la gran cita.


Xavi Rodriguez se ha desplazado este fin de semana a Betanzos, A Coruña para conocer mas a fondo y entrenar junto a Vero y Alberto que son integrantes del Team Adventure Addicts. Menudo fin de semana me esperaba 2 horas kayak por la mañana 5 horas de Trail orientación por la tarde y una btt de casi 4 horas el domingo. Para finalizar con una excelente barbacoa con chuletón de 900 grs de la mejor carne de Galicia.





La organización no nos ha dado mucha información pero cada uno tenemos nuestras inquietudes y preocupaciones. Mientras a Xavi lo que mas le preocupa son los 1000m de natacion en el mar de Marmara, lo que mas le peocupa a Vero son los rapeles del barranco acuatico. A Pekka el calor y Alberto la noche (se ha cargado de millones de lúmenes en frontales)






El sabado salimos en kayak guiados por Fran Costoya que fue campeon del Mundo en el 2010, con el que remontando una ria desde Betanzos comentamos mil anecdotas de raids en los que coincidimos. Solo terminar Fran nos dejo y nos fuimos a probar las nuevas mochilas TX 20 de Trangoworld y la ropa.




Antes de empezar cada entrenamiento nos ponemos las cremas de Bes-t. A media ruta los sobres de comida desidratada de Aptonia y las barritas y resto de suplementos de Victory Endurance.
El domingo ya solo era comentar la jugada y ritmos de carrera en los mas de 65 kms que Fran nos tenia preparados.















Para terminar cogiendo fuerzas en una comilona típica de la zona llena de chuletones.
Un gran fin de semana de test fisicos o material.





CATALÀ
Lycian Challenge , Campionat d'Europa .
Cap de setmana de preparatius , provant el material i productes dels sponsors , per afrontar el campionat d'Europa a Turquia .
Lycian Challenge que és el seu 6a edició acollirà als millors equips d'Europa i queden només 15 dies per a la gran cita .

Xavi Rodriguez s'ha desplaçat aquest cap de setmana a Betanzos , la Corunya per conèixer més a fons i entrenar al costat de Vero i Alberto que són integrants del Team Adventure Addicts . Quin cap de setmana m'esperava 2 hores caiac al matí 5 hores de Trail orientació a la tarda i una btt de gairebé 4 hores el diumenge. Per finalitzar amb una excel · lent barbacoa amb mitjana de 900 grams de la millor carn de Galícia .
L'organització no ens ha donat molta informació però cada un tenim les nostres inquietuds i preocupacions . Mentre Xavi el que més li preocupa són els 1000m de natació al mar de Marmara , el que més li peocupa a Vero són els ràpels del barranc aquàtic . A Pekka la calor i Alberto la nit ( s'ha carregat de milions de lúmens en frontals )




El dissabte vam sortir en caiac guiats per Fran Costoya que va ser campió del Món el 2010 , amb el qual remuntant un ria des Betanzos comentem mil anècdotes de raids en què coincidim . Només acabar Fran ens va deixar i ens vam anar a provar les noves motxilles TX 20 de Trangoworld i la roba .


















Abans de començar cada entrenament ens posem les cremes de Bes -t . A mitja ruta els sobres de menjar desidratada de Aptonia i les barretes i resta de suplements de Victory Endurance .















Diumenge ja només era comentar la jugada i ritmes de carrera en els més de 65 km que Fran ens tenia preparats .
Per acabar agafant forces en un tiberi típica de la zona plena de mitjanes .
Un gran cap de setmana de test físics o material .




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada