dimarts, 12 de novembre de 2013

XPERIENCE VALL DE LLEMENA. CAMPIONS I GUANYADORS D'INSCRIPCIO A BIMBACHE2014


Aquesta temporada ha estat plena de raids populars ja que es el que porta mes gent ja que la Copa Catalana ha quedat una mica descafeinada, amb raids d'un dia (populars per mi) i amb equips de dos corredors. I la lliga española l'han apartat de Catalunya (Galicia, Extremadura, Portugal, Andalussia, Murcia....) aquest ultim el mes proper i en el que hi vam participar.

                 


Pero amb l'aparició del nou circuït Xperience prop de casa se'ns presenta un nou alicient i amb els canvis que em tingut a l'equip, decidim possar-nos amb aquesta.
Després de tres proves ens presenten l'equip CATRAID-TRANGOWORLD 3rs de la general al Raid Vall de Llemena la Monica Aguilera i jo (Xavi).Després de mes de 9 hores amb un recorregut molt recomanable tant de btt com de treking (l'he penjat al wikiloc) hem acabat tot el recorregut en primera possició.
L'excel.lent organització que treballen a fons amb els equips que començen amb aquest esport, va fer entrega a tots els "finishers"de la lliga obsequiant amb equipacions i donant els premis finals a tota la lliga.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada