dilluns, 16 de setembre de 2013

VALKYRIES RAIDEls dies 14 i 15 de setembre  es va celebrar la primera edició del VALKYRIES RAID  a la comarca de la Selva. En aquesta ocasió l’Edu i el Miquel hi van participar, acabant en segona posició tot i haver liderat la prova fins la penúltima secció.
El raid va començar a les 08:00 del matí amb una primera secció d’orientació urbana, la sortida va ser escalonada, sortint un equip cada tres minuts.
Des d’un bon principi el ritme va ser alt ja que érem el primer equip en sortir i no volíem que ens agafes ningú. La segona secció de BTT, seguint la via verda del carrilet ens va conduir fins un circuit de proves especials, tirolina, pont de mico i creuar el riu TER nedant!!! Que fresqueta estava l’aigua a les 09:00 del matí.Una tercera secció amb BTT força llargueta i amb més desnivell ens va portar fins el pantà de Susqueda i d’allí tocaba remuntar fins la població de St. Martí Sacalm, on vam tirar amb arc abans de començar la secció de trail que pujava i baixava del FAR, per uns senders preciosos de la Selva.
Una última secció de BTT ens conduïa de nou fins al carrilet amb un gran desnivell de baixada passant per uns paratges idíl·lics, per arribar finalment a l’antiga estació d’Amer, on hi havia l’arribada.
Després de descansar una estona va començar l’etapa nocturna, curta però intensa. Sortint de l’antiga estació d’Amer calia remuntar el carrilet, aquest cop en sentit nord fins arribar a fer un petit trail que portava els corredors a una salt d’aigua espectacular on hi havia la balisa, d’allí calia desfer el tram de BTT per acabar l’etapa nocturna.
El diumenge també es va sortir a les 08:00 i de forma escalonada. El dia estava plujós però no va impedir acabar el raid. Es va sortir de nou amb BTT fins a pujar l’ermita de santa Brígida, on ens esperava una prova d’escalada. A continuació teníem un trail circular de 17 quilòmetres per la ruta de les ermites, realment molt guapa. D’allí només calia agafar de nou la btt fins l’arribada.
L’equip es va mostrar molt ben cohesionat de principi a fi. Aprofitant aquestes proves per entrenar i polir detalls.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada