dimecres, 7 de novembre del 2012

CAMPIONS DE LA COPA CATALANA

CATALÀ
RAID MONTSANT. Última prova de la Copa Catalana

Aquest passat dissabte 3 de Novembre vam poder assistir a l’últim raid de la Copa Catalana d’enguany. La prova, que es disputava sobre un recorregut de 64 quilòmetres amb 2000m positius va estar marcada per un factor tàctic ja que la duresa del recorregut feia que fos molt difícil arribar a temps a totes les seccions.
Al tresc inicial,  que recorria el Parc Natural de Montsant, vam optar per picar totes les balises possibles de la mateixa manera que ho van fer la majoria d’equips que lluitaven per la classificació general. El següent sector, que constava d’un llarg recorregut de btt amb dues proves d’orientació peu intercalades va posar a prova la experiència com a equip en aquest tipus de proves contra el rellotge, ja que tot i veure la dificultat d’arribar a temps a tots els sectors ens vam arriscar a fer el recorregut integre.



















 L’inici de la btt ens va portar a la primera prova d’orientació urbana per relleus on havíem de fer un recorregut dins la població de Ulldemolins. Tot seguit vam continuar en btt amb presses ja que ens quedaven molts quilòmetres i havíem d’arribar abans de les 17 hores al següent sector d’orientació específica (finalment hi vam arribar a les 16.53). El tram d’orientació específica el vam poder resoldre sense cap entrebanc però amb la incertessa d’arribar a temps a meta en btt. De camí cap a la arribada vam haver de deixar una balisa per falta de temps i vam aturar el crono en 8 hores i 20 minuts i 368 punts que ens van permetre aconseguir la victòria i proclamar-nos vencedors de la classificació general de la Copa Catalana.








CASTELLANO

Última prueba de la Copa Catalana



Este pasado sábado 3 de Noviembre pudimos asistir al último raid de la Copa Catalana de este año. La prueba, que se disputaba sobre un recorrido de 64 kilómetros con 2000m positivos estuvo marcada por un factor táctico ya que la dureza del recorrido hacía que fuera muy difícil llegar a tiempo a todas las secciones.

Al trekking inicial, que recorría el Parque Natural de Montsant, optamos por picar todas las balizas posibles de la misma manera que lo hicieron la mayoría de equipos que luchaban por la clasificación general. El siguiente sector, que constaba de un largo recorrido de btt con dos pruebas de orientación pie intercaladas puso a prueba la experiencia como equipo en este tipo de pruebas contra el reloj, ya que a pesar ver la dificultad de llegar a tiempo en todos los sectores nos arriesgamos a hacer el recorrido integro.

 

  El inicio de la btt nos llevó a la primera prueba de orientación urbana por relevos donde teníamos que hacer un recorrido dentro de la población de Ulldemolins. A continuación continuamos en btt con prisas ya que nos quedaban muchos kilómetros y teníamos que llegar antes de las 17hores al siguiente sector de orientación específica (finalmente llegamos a las 16:53). El tramo de orientación específica lo pudimos resolver sin tropiezo pero con la incertidumbre de llegar a tiempo a meta en btt. De camino hacia la llegada tuvimos que dejar una baliza por falta de tiempo y paramos el crono en 8 horas y 20 minutos y 368 puntos que nos permitieron conseguir la victoria y proclamarnos vencedores de la clasificación general de la Copa Catalana .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada