dimecres, 14 de setembre de 2011

Raid Serranía de Cuenca, mai es pot donar un raid per perdut

Ja hem acabat l'estiu, on tots hem estat ocupats entrenant i en diverses competicions: Cursa del Llop, Ultratrail del Montblanc, Raid In France, Goretex Transalpine Run, etc...
Ara és hora de tornar a arrencar amb la Lliga Espanyola de Raids i amb la Copa Catalana.
Per començar la segona part de la temporada, vam anar fins a Cuenca, en aquesta ocasió la Judit, el Luís i el David intregràvem l'equip Peña Guara - Hoko. No hi anàvem en les millors condicions, però el resultat final va estar més bo del que esperàvem.
El dissabte 10 de setembre ens plantàvem a Cuenca per intentar gaudir del raid i treure'n el millor resultat possible, tot i que, en l'estat en què hi anàvem so seria fàcil.
El raid començava amb una orientació urbana pel casc antic de Conca, aquí hi sortíem amb calma per no cometre errors i no petar-nos abans d'hora.
Després de la primera i ràpida secció, agafàvem les btt per afrontar 28km lineals, on hi trobaríem una bonica cova.
Seguint la nostra estratègia de calma, no perdre'ns i no pertar-nos vam aconseguir posar-nos en segona posició abans de finalitzar aquesta secció. A la transició hi arribàvem els Columbia i nosaltres alhora.
Ara tocaven 11,5km lineals de trèkking + caiac, on el Luís va petar molt fort a causa de la calor i vam haver de prescindir d'ell en el caiac. Al només remar 2, vam aprofitar perquè es recuperés mentre la Judit i el David remaven.
El caiac ens va anar bastant bé, exceptuant una balisa un pèl conflictiva que ens feia perdre una mica de temps respecte els equips perseguidors.
Sortint del caiac el Luís ja estava bé i encaràvem un altre trèkking d'11km lineals amb força, tot i que un error en l'orientació ens va tornar a fer perdre molt de temps.
De mica en mica, el Luís es va anar trobant més malament i ens vam veure obligats a baixar molt el ritme i intentar arribar a tots els talls, cosa que ens aniria molt just.
Acabàvem el trèkking i ens informaven que l'organització havia suspès una btt i un barranc perquè se'ls havia escapat els temps de les mans. Anàvem directament al pont de mico però el deixàvem córrer per poder arribar a temps al següent tall (i és que potser teníem 20 persones a davant fent cua).
Tir amb arc i més btt, ara més rodadora i fins a una orientació específica que havíem de fer saltant-nos gairebé totes les balises per poder-la acabar a temps.
Finalment només ens quedava una secció de patins molt ràpida que ens portava, una altra vegada, fins a Cuenca.
El Luís, la Judit i el David al podi
L'etapa de dissabte l'acabàvem en 6a posició, millor del què créiem però amb molt mal gust de boca, per l'organització i per l'estat en què arribàvem a aquest raid.
La secció de diumenge 3/4 del mateix, una btt + un trèkking amb un ràpel (que alguns equips van deixar per poder entrar als talls) i una orientació urbana fins al centre de la ciutat castellana.
Finalment i gràcies a haver fet el ràpel i a un error dels Hagloffs, podíem finalitzar el raid en 3a posició, molt més bé del que podíem esperar.

Ara només ens toca esperar el Raid Bisaura, aquest proper cap de setmana i el Raid Extremadura el 8 i 9 d'octubre.
Per altra banda, estem ultimant els preparatius del Raid del Segre que tindrà lloc el 14 i 15 d'octubre i que en som els organitzadors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada