dimecres, 1 de juny del 2011

CAP DE SETMANA INTENS PELS COMPONENTS DE L'EQUIP RAID DEL SEGRE - BORGES TRAIL.

Els components de l'equip Raid del Segre - Borges Trail, participen aquest cap de setmana en diverses competicions, per una banda l'equip format pel Capità Xavi Rodríguez, Albert Vilana i Xavi Zapater pendran part des del 4 al 8 de juny al Raid Internacional Corsica Raid Aventure,  http://www.corsicaraid.com/fr/pages/home.html) amb l'objectiu de millorar la segona plaça obtinguda l'any passat. 
Per altra banda en David Tarrés, Jordi Pàmies i Toni Calderón participaran en el Raid Txakal X-Trem (http://www.rockoalmenar.com/index.php?menu=noticies&seccio=15&nom=Raid) puntuable per la Copa Catalana de Raids.
Per últim, la component Judit Casas centrada en la I Lliga Catalana de Curses d'Ultraresistència participarà en la 2na Ultra Trail Coll de Nargó (http://utcolldenargo.blogspot.com/) amb l'objectiu de repetir l'èxit de l'any passat, quedant en primera posició. 
Cap de setmana intens per la majoria de components de l'equip Raid del Segre - Borges Trail on intentaran primer que tot gaudir al màxim de les diferents competicions i a la vegada conseguir el màxim d'èxits possibles en les exigents proves que hi participaran.
Us informarem dels resultats en la pròxima crònica i molt sort a tots COMPANYS!!!

1 comentari: