diumenge, 15 de maig del 2011

LA JUDIT GUANYA L'ULTRATRAIL DE BARCELONA

Aquest dissabte es va fer la primera Ultra Trail de la Lliga Catalana de curses de Ultraresistència 2011, anomenada Ultra Trail de Barcelona. Aquesta cursa sortia des de Sitges i tenia un recorregut de 110km amb un desnivell de 4.500m positius.
 La calor, el terreny i el problema que van tenir amb el marcatge del recorregut, van posar a prova a tots els corredors i, menys de la meitat dels participants, van poder acabar la cursa.
 Va fer molta-molta calor des de ben d'hora al matí i, això va endurir molt la prova... i, cap al final, va acabar passada per aigua de la pluja, que va durar tota la nit. A més a més, un pagès es va dedicar a treure les cintes que marcaven el recorregut i, tots els que no portaven GPS, es van perdre vàries vegades; això psicològicament va ser molt dur i va fer que alguns corredors es retiressin per aquest motiu. El recorregut va ser molt variat: corriols, pista, terreny pedregós... i un puja i baixa trenca-cames constant.
 Judit Casas va ser la primera dona en arribar a meta i també la quarta entre homes i dones.http://www.utbcn.com/