divendres, 4 de març del 2011

Comença la temporada de veritat!

Finalment iniciem la temporada de raids amb la primera prova d'enguany de la Lliga Espanyola.
Aquest primer raid tindrà lloc a la Sierra de Espadán, al País Valencià.
L'equip CATRAID -que a la Lliga Espanyola correm amb el nom de Peña Guara - Hoko- correrem amb l'equip format pel Xavi Rodríguez, el David Tarrés i el Luís Irache, que ja havia corregut amb alguns dels nostres corredors i que hem tingut de tornar a comptar amb ell després d'alguns imprevistos.
Segons l'organització del Raid Sierra de Espadán, el punt de trobada serà la localitat de Jérica avui al vespre i l'inici del raid tindrà lloc a la Plaça d'Espanya de Montanejos a les 10 del matí.
Tot el material a punt per l'estrena
Durant l'etapa de demà els equips haurem de fer front a 114km, 4390m de desnivell positiu i 4.730 de negatiu. L'etapa estarà dividida en 6 seccions i hi trobarem les següents disciplines: cursa a peu, descens de barranc, btt, cursa d'orientació, escalada i ràpel, caiac i tir amb arc.
L'arribada del primer equip està prevista a les 22h. a la Pista d'atletisme de la Vall d'Uixó.
L'etapa de diumenge començarà, també, a les 10 del matí i es preveu molt ràpida: 7km de patins + 4km de btt + cursa d'orientació.
Per una altra banda, els altres corredors de l'equip també disputaran diferents competicions aquest cap de setmana.
La Judit intentarà mantenir la primera posició de la Copa Catalana de Raquetes, a la cursa que tindrà lloc diumenge a les Valls d'Àneu.
L'Albert Vilana està disputant el Raid Huaira Sinchi a Equador amb l'equip Buff, els actuals Campions del Món de Raids.
El Jordi Pàmies el tenim a la Transgrancanaria, un Ultratrail de 123km que s'organitza a Gran Canaria.
Finalment hem de lamentar la lesió del Toni que es va fer la setmana passada a la cursa de muntanya de Miravet i que el mantindrà uns quants dies de baixa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada