dilluns, 28 de febrer de 2011

Bon cap de setmana d'entrenament pel Baix Penedès i pel Vallès.

Ja estem a punt de començar la temporada de raids i, per tant, tocava fer un bon entrenament d'equip. La veritat és que va anar bastant bé, llàstima que el Toni i l'Albert no poguessin venir.
Va ser una bona prova de test pels corredors de l'equip i per provar la roba Hoko i el material ofert pels esponsors.

El dissabte ens vam trobar el Xavi, la Judit, el Jordi i el David a Cunit, davant les portes de Riumar per carregar els caiacs, arribar-nos fins la platja i anar a fer una volteta remant (fins a Vilanova i La Geltrú i tornar): 3 horetes remant i amb un mar que, a mesura que avançava el matí, s'anava tornant més divertit.
A l'hora de dinar arribàvem una altra vegada a Cunit, un plat de pasta fresca cuinada amb el fogonet, una mica d'arròs, mig entrepà, un cafè i tornar-hi.
Ara tocava btt. Ens vam descarregar el track de la pedalada de Cunit i dues horetes i quart pedalant. La veritat és que ens va sorprendre molt la ruta, sobretot per la gran varietat de corriols i corriolets per on transcorria. Molt divertit i amb ganes de tornar-hi.
A l'arribada a Cunit el Jordi va haver de marxar cap a casa. la resta vam acabar de rematar el dissabte estrenant els patins que ens ha proporcionat Inercia. Uns patins bastant còmodes i on hi hem guanyat molt, sobretot en estabilitat, rapidesa i acceleració. Sens dubte una gran adquisició per aquesta temporada. Vam patinar 1 hora i mitja pels passeigs marítims de Cunit, Calafell i Cubelles.
Per avui ja n'hi havia prou, sopar una mica, quatre cervesetes i a descansar.
El diumenge ens trobàvem amb el Xavi Zapater i l'Òscar (un amic comú del Zapater i la Judit) a Matadepera, per fer una volta en btt i després sortir a córrer una estona a peu.
La ruta en btt va ser molt divertida, tot i que vam començar amb una forta pujada que ens endinsava cap el Parc Natural de St. Llorenç del Munt i l'Obac. En aquesta pujada la Ju ja va trencar la cadena i el Zapater va demostrar la seva destresa amb  dues pedres per reparar-la.
Una vegada dins del Parc: corriols i més corriols, caigudes, esgarrinxades i molta tècnica de btt. Vam voltar una bona part del parc i visitant llocs molt atractius: El pou de Glaç, el coll de Tres Creus, la Font de La Pola, la font de les Cantarelles i tornada a Matadepera.
Ja tornàvem a estar al cotxe i només ens faltava córrer una estona.
Ens ho vam agafar en calma i vam fer una ruta de 3/4 d'hora pel Turó de les Pedritxes, que va servir per posar punt i final a aquest bon cap de setmana d'entrenament per indrets fantàstics i entre amics encara millors.
També vam valorar de forma molt positiva tota la roba i material que vam provar durant el cap de setmana. Ens serà de molta ajuda de cara a la dura temporada que ens espera.
La pròxima trobada serà el cap de setmana vinent en què anirem a córrer el raid de la Sierra del Espadán.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada