diumenge, 21 de juliol del 2013

TARRAGONA SPRINT RAID

CASTELLANO
Este sábado día 20/07 se disputó la segunda edición del TGNSPRINTRAID. En esta edición montamos 2 equipos, uno más fuerte compuesto por Xavi y Gerard Anton que en todo momento estuvieron luchando por las primeras posiciones, finalmente acabaron en segunda posición.
El segundo equipo, formado por Edu y Miguel estuvo a la altura de las circunstancias y finalizaron cuartos de la general. Supieron resolver las dificultades que iban surgiendo durante la etapa, regulando sus fueras en el largo de la prueba y manteniendo la concentración en todo momento, estableciendo una buena estrategia de un buen principio hasta el final.

La dureza de la prueba estuvo marcada por las altas temperaturas de la zona de la costa Tarraconense.
En esta edición la organización nos tenían preparadas entre varias pruebas, mountain bike, kayak, trail, rapel, tiro con arco, natación y un salto al mar de más de 6 metros.


El equipo de CATRAID-TRANGOWORLD, como habéis podido comprobar ha sufrido algunos cambios y nos hemos propuesto participar en el máximo de competiciones "populares" para poder compenetrarnos y estar a la altura en las más importantes.


En principio parecía que el TGNSPRINTRAID tenía que ser una prueba de 8 horas de límite en la que se tendría que hilar fino con la estrategia y las metas para no superar el tiempo marcado por la organización, las 21 horas, a partir de las cuales se comenzaba a restar puntos.


La salida tuvo lugar a las afueras del barrio de Sant Salvador de Tarragona a las 13:30. Si si! 13:30 ¡¡¡¡ Como os podéis imaginar la temperatura no era de 20 grados!
Se da la salida en masa con una orientación específica en la que los dos equipos CATRAID-TRANGOWORLD invertimos 1:30 h con diferentes estrategias, pero, a partir de ahí cada equipo debía asumir el riesgo de alargar más o menos el etapa de mountain bike en la que se haría kayak, natación y coastering con salto incluido.
El equipo de Gerard y Xavi van directas al sector del Puente del Diablo clavando todas las metas hasta llegar a las pruebas de agua que llegan en segunda posición, justo detrás del equipo Gerundense Isla de Rodas. Esta diferencia estuvo presente hasta el final de la prueba donde el equipo Illa de Rodes, con una mejor estrategia consiguió 2 puntos más.



En la prueba de rapel antes de entrar en meta nos encontramos los dos equipos haciendo cola para hacer la prueba. Más de 15 'de espera nos da para comentar la jugada y ver que como acabarían las posiciones en la clasificación.
Un excelente entrenamiento para el Campeonato de Europa que se celebra en Francia a partir del miércoles y en el que estaremos presentes www.aveyronadventurerace.com.
También nos puede seguir en directo en la página www.raidaventura.org ya nuestro FBK.

http://www.tgnsprintraid.com/

CATALÀ

Aquest dissabte dia 20/07 es va disputar la segona edició del TGNSPRINTRAID. En aquesta edició vam muntar 2 equips, un de més fort compost pel Xavi i el Gerard Anton que en tot moment van estar lluitant per les primeres posicions, finalment van acabar en segona posició.
El segon equip, format per l’Edu i el Miquel va estar a l’alçada de les circumstàncies i van finalitzar quarts de la general. Van saber resoldre les dificultats que anaven sorgint durant l’etapa, regulant les seves fores en el llarg de la prova i mantenint la concentració en tot moment, establint una bona estratègia d’un bon principi fins al final.
La duresa de la prova va estar marcada per les altes temperatures de la zona de la costa Tarragonina.
En aquesta edició l’organització ens tenien preparades entre diverses proves, btt, caiac, trail, escalada, rapel, tir amb arc, natació i un salt al mar de més de 6 metres.

L'equip de CATRAID-TRANGOWORLD, com heu pogut comprovar ha sofert alguns canvis i ens em proposat de participar en el màxim de competicions "populars" per poder compenetrar-nos i estar a l'alçada en les més importants. 


En principi semblava que l'TGNSPRINTRAID tenia que ser una prova de 8 hores de límit en la que es tindria que filar prim amb l'estratègia i les fites per no superar el temps marcat per l'organització, les 21 hores, a partir de les quals es començava a restar punts. 
La sortida va tenir lloc a les afores de la barriada de Sant Salvador de Tarragona a les 13:30. Si si!!! 13:30!!!! Com us podeu imaginar la temperatura no era de  20 graus!!
Es dona la sortida en massa amb una orientació especifica en la que els dos equips CATRAID-TRANGOWORLD vam invertir  1:30h amb diferents estratègies, però, a partir d'aquí cada equip havia d'assumir el risc d'allargar més o menys l'etapa de btt en la que es faria kaiak, natació i coastering amb salt inclòs.
L'equip d'en Gerard i el Xavi van directes al sector del Pont del Diable clavant totes les fites fins arribar a les proves d'aigua on arriben en segona posició, just darrera de l'equip Gironí Illa de Rodes. Aquesta diferencia va estar present fins al final de la prova on l'equip Illa de Rodes, amb una millor estratègia va aconseguir 2 punts més. 
En la prova de rapel abans d'entrar a meta ens trobem els dos equips fent cua per fer la prova. Més de 15' d'espera ens dona per comentar la jugada i veure que com acabarien les posicions a la classificació. 
Un excel·lent entrenament per al Campionat d'Europa que es celebra a França a partir del dimecres i en el que hi estarem presents www.aveyronadventurerace.com . 
També ens podreu seguir en directe a la pàgina www.raidaventura.org i al nostre FBK.


‏ 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada