divendres, 30 de març de 2012

RAID GIRONA XPERIENCEAquest cap de setmana s'iniciava la temporada de raids a Catalunya amb la 2a edició del Raid Girona Xperience a la Vall de Llémena a 10 km de Girona.

En l'edició anterior en David i jo vam patir les inclemències meteorològiques passant molt fred i l'inconvenient del fang, ja que va ploure durant tot el dia.

Aquest any el temps pinta be i en Jordi Pàmies i jo (Xavi) sortim a les 8AM de llarg però amb l'intenció que a la primera de canvi ens traiem els paravents.

Sortida en Btt fins al punt estrella os es realitzaven tots els canvis de disciplina i s'havia de triar en quina disciplina es continuava.

Vam decidir treure'ns la roba i continuar amb l'etapa llarga de btt de 37 km i 1000 i pico de desnivell positiu.En ajuntem tres equips buscant una fita que no hi era ja que l'havien robat i en la baixada ens anem alternant al davant men tres altres equips fan alguna altra de les proves.
L'etapa ens surt perfecta i ens decidim a fer el treking i barranc, amb un rapel de 70 metres, on estem neutralitzats més de 1:30h cosa que ens fa dubtar si podrem acabar totes les fites a temps ja que l'hora de tancament son les 18 hores.


Fins aquí el recorregut es increïble. Tant la btt com el treking passen per un llocs molt silenciosos i bonics pujant per unes valls impressionants.

A partir d'aquí em de triar i cap de les proves es gaire atractiva Riuing, bike&run i orientació amb preguntes. Ens decantem pel Riuing que es anar durant dos km pel riu Llémena fins trobar una fita. No ens feia gaire gracia mullar-nos els peus un altre cop pero es el que toca.

Orientació especifica que ens fa passar pel mig d'unes bardisses per tal d'evitar una gran volta, o almenys aixi ho vaig interpretar. No es pot marxar d'un raid per curt i fàcil que sembli sense ratllar-te les cames i els braços.

Arribem al punt estrella i ens queda 1:40 pel tancament i el bike&run dura quasi una hora i l'etapa final de patins en línia i 2km de treking 1 hora més com a mínim....no anem be Pàmies!!!! Que fem??????


Ens la juguem i ens deixem la vida. EN el bike&run ens anem alternant i el fem tot, arribem a les 17:30 per començar a patinar. Almenys hi ha una cosa que es pot dir que se'ns dona be, patinar. Anem a fondo mentre ens hem de prendre algun gel ja que portem un globo...

Al final arribem a meta a les 18:16 penalitzant en algun dels punts que ens em jugat i que ens relega a la 3a plaça.

"Moraleja": Als raids l'important es l'estratègia i s'ha de mirar be els horaris de tancament de cada secció.

Molts equips i un exel.lent ambient. Em disfrutat moltíssim ja que les ganes eren moltes de començar la temporada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada