dijous, 1 de desembre de 2011

Rogaine del Corredor 2011, final de festa

Ja hem acabat la temporada 2011 i, per acabar-ho de rematar, el Xavi Rodríguez i el David Tarrés vam anar al Rogaine del Corredor. L'últim de la temporada i que havia de servir per acabar la temporada de l'equip Raid del Segre Borges Trail encara amb més èxit i perquè el David aconseguís la victòria a la primera Copa Catalana de Rogaines.
El diumenge 27 de novembre, a les 9 del matí, es donava el tret de sortida a aquesta prova a la localitat de Canyamars. A diferència de l'any passat, però, l'organització havia ampliat bastant el mapa i havia aconseguit uns  recorreguts molt exigents físicament i tècnica, cosa que feia que no hi hagués una ruta lògica per encadenar les balises.
El David i el Xavi amb el "sucós" premi
Nosaltres vam optar per fer un recorregut en sentit horari, havent d'assolir molt desnivell però deixant una ruta d'escapament molt ràpida a la part sud del mapa. Això ens permetria fer més o menys punts al final depenent del temps disponible.
Al no haver-hi una ruta clara, tot i haver marcat una ruta general, teníem clar que hauríem d'anar fent modificacions sobre la marxa i tenir clar que hauríem de descartar algunes balises.
Finalment vam acabar tot el recorregut de manera prou satisfactòria: deixant només 4 balises (3 de 3 punts i una de 4), prou bé i dins el temps màxim estipulat (6h).
Després d'un retorn molt ràpid per pista, fèiem cap a l'arribada, amb 145p, 3 menys que els guanyadors, que van fer una estratègia potser més arriscada (van deixar 2 balises de 5p) però, a l'hora de la veritat, més efectiva.
En línies generals estem molt contents amb aquest resultat, que posa punt i final a una llarga temporada de raids i curses per equips.
Per la seva banda, el David es va poder fer amb la Copa Catalana de Rogaines, un nou èxit pel currículum de l'equip Raid del Segre Borges Trail.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada