dilluns, 31 de gener del 2011

Bon paper del Jordi i el Toni a Benifallet

Ahir es va disputar la segona cursa del Circuit de les Terres de l'Ebre de curses de muntanya: 2a cursa del Pastisset de Benifallet.
El Toni al tercer graó del podi
En aquesta edició hi van prendre par el Toni Calderón i el Jordi Pàmies i, la veritat, és que van fer un gran paper.
El Toni, després d'una dura lluita, va aconseguir pujar al tercer graó del podi, amb un temps de 2h33'47".
Molt a prop seu hi arribava el Jordi, en cinquena posició de la general i en 2a de la categoria d'homes sènior.
De mica en mica anem veient el bon estat de forma en què els corredors de l'equip comencem a afrontar la temporada 2011.
Al bloc del Borges Trail, equip amb què el Jordi competeix a les curses de muntanya, hi podeu trobar una crònica en primera persona de la cursa.